Jeg har en høvelbenkSOLGT

En stor, gammel, flekkete, slitt og fin høvelbenk, nede i kjelleren. Jeg synes det er både gøy og givende å reparere og ordne gamle ting og forskjellig.... skjære, sage, lime, tvinge, spikre og skru. Så gamle ting kan komme til heder og verdighet igjen, og kan brukes igjen. Det er verdifullt det.

Også har jeg altså denne fantastiske plassen å stå og jobbe ved, min egen høvelbenk. Den er veldig fin, gammel, slitt, hard bjerk i platen. En høvelbenk er et møbel....kanskje egentlig ikke men, den kan stå i stuen, med en vakker vase på bare.... Eller hvis mann trenger en avlastningsbenk, på kjøkkenet? Fyll den opp med rustikk keramikk og duftende urter. Og sitroner. Og med et par barkrakker til har du kjøkkenbord?

Jeg har en nett, lett og fin en i butikken til salgs nå. Kr SOLGT Gamle høvelbenker er fasinerende synes jeg, de er så forskjellige alle. Har du sett det?

 
FullSizeRender.jpg
 
Gabel Gabel