DET ER SOMMER

Lukten av nyslått gress.......

Jeg holder på å klippe plenen, og måtte bare stoppe opp ! for  å lukte. Virkelig stoppe altså ! for det lukter jo så godt...... nyslåttgresslukten, kjenner den igjen fra barndommen, og fra alle somre............ så deilig! Nå er det varmt og godt, overskyet og litt fuktig i luften, og fuglene kvitrer veldig, veldig, veldig mye. Det er sommer

Og nå er siste innspurt før St.Hans og ferie hos GabeA: åpent onsdag, torsdag, fredag denne uken og mye på tilbud da! Fine, gamle ting og tang til bruk og nytte, i hus og hytte. Koselig porselen med blomster og forskjellige mønstre,  gode, gamle forskjellige glass, småmøbler, hylle, kiste, flotte skap og ja - løp og kjøp

(vil du inn når døren er lukket så bare ring! vi kommer og låser opp for deg i hele sommer)

FullSizeRender.jpg
Gabel Gabel